Wychowankowie Niepublicznej Bursy Awans i Niepublicznej Bursy Szkolnej wybrali się wspólnie na kręgle. Fakt zbicia chociaż jednego kręgla sprawiał niesamowitą radość. Nie było niezdrowej rywalizacji, a jedynie świetna zabawa oraz integracja między wychowankami. Jest to naprawdę dobry sposób na nudę niezależnie od pogody.
>Kolejne wyśmienite propozycje kulinarne p. Ewy Ołubiec-Opatowskiej - pomysły na pożywne i smaczne śniadania.
Tym razem wychowankowie Niepublicznej Bursy w Kielcach (D.S. Bartek) pod okiem p. Ewy przygotowali
- kanapkę z piersią kurczaka, jajkiem, serem mozzarella z dodatkiem warzyw
(składniki: pierś z kurczaka, jajko, bułeczka pszenna, majonez vege, papryka czerwona, ser mozarella light, mix sałat, szczypior)
oraz
- przepyszny pudding owsiany z owocami
(składniki: płatki owsiane, mleko 3,2, maliny, banan)
Mniammm, palce lizać!
> >